Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Mikrobiologia żywności
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
[2005].
UDC
579:663/664+637](075.3.053.7)
Object passwords
Mikrobiologia
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
Additional information
Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
080
%a 579:663/664+637](075.3.053.7)
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2005].
300
%a 161, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
500
%a Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
521
%a Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
650
%a Mikrobiologia żywności
655
%a Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
700
%a Drewniak, Teresa
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne