book cover

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa Autor, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: [2005].

Mikrobiologia, Mikrobiologia żywności, Żywność, Podręcznik, Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]

available:

1 from 1

Author
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa Autor
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
[2005].
Issue number
Wyd. 10.
Volume
161, [1] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
579:663/664+637](075.3.053.7)
Object passwords
Mikrobiologia
Mikrobiologia żywności
Żywność
Podręcznik
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
Additional information
Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
020
%a 8302071358
080
%a 579:663/664+637](075.3.053.7)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 10.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c [2005].
300
%a 161, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
500
%a Dla kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności.
521
%a Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
700
%a Drewniak, Teresa %e Autor
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07135-8

Available items

1.
Accession: M34609
Signature: Podr.5
Status: Checked in

Most often borrowed